Scrisori din diaspora

In urma cu 10 ani, am primit numeroase scrisori de la cititorii din Spania (dar si din alte tari unde exista comunitati romanesti). Aceste scrisori contin povesti de viata impresionante. Republicam cateva dintre ele.

Redactia romaninlume.info.ro asteapta in continuare scrisorile dumneavoastra prin care sa ne impartasiti experientele mai bune sau mai rele prin care ati trecut traind in diaspora. 

scrisori diaspora„Draga redactie,

Va trimit o scurta istorioara din viata romanilor din Spania. Este o intamplare despre solidaritate si resonsabilitate, pe de o parte, dar si despre cat de vulnerabili devenim odata cu ruptura de tara natala. Desi aceasta sensibilitate poate parea doar o inventie, ea este insa cat se poate de reala, fiind pusa in evidenta de situatii dramatice sau aparent dramatice. Dar sa va povestesc despre ce este vorba….”

 

citeste continuarea aici.

One thought on “Scrisori din diaspora

  1. Am scris si eu o scrisoare de genul ăsta acum vreun an, parcă. Dacă te apuci să eeţi scrii o asftel de scrisoare chiar răme2i surprins de ceea ce iese. Eu mi-aş spune să fiu mai mult raţională. Prea multe am tras de pe urma deciziilor luate cu sufletul, nu cu mintea.ceţi place? +1 http://xgbcsnl.com [url=http://wluqbwzuiu.com]wluqbwzuiu[/url] [link=http://syknslqwr.com]syknslqwr[/link]

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days