Peste 500 de posturi disponibile in Marea Britanie, Germania sau Grecia (Banca de joburi)

BdJDomenii: hotelier si vanzari.

Conditii: limba engleza (cel putin nivel conversational) + persoane muncitoare 🙂

Unde: Marea Britanie si Germania / vanzari; Grecia / turism

Iata CUM:

Februarie 2014: debutul sezonului targurilor Banca de Joburi

15 Februarie 2014, Brasov: Targ de joburi pentru Vanzatori in Marea Britanie si Germania 
Cea de-a 3-a editie a acestui targ este destinata persoanelor tinere cu sau fara experienta, cu abilitati de negociere si vanzare, dorinta de a invata si de a se dezvolta profesional intr-un domeniu foarte banos. Unul din multiplele avantaje ale celor peste 50 de locuri vacante este garantia venitului pe care companiile o ofera candidatilor: castig minim garantat in primele 10 luni de munca de 10.650 £ pentru posturile din Marea Britanie, respectiv 10.650 € pentru posturile din Germania.
Locatia si ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final.
Pentru detalii complete despre eveniment si procedura de inscriere, candidatii pot accesa acest link.

22 Februarie 2014, Bucuresti: Targ de joburi pentru Turism Grecia 
Grecia este inca o data pe primul loc cand vine vorba de servicii turistice dar si de oferta de angajare pentru cetatenii romani, cu peste 450 de posturi scoase la concurs in cadrul celei de-a 11-a editie a acestui targ dedicat domeniului turistic. Hotelierii din Grecia ofera si anul acesta marele avantaj al cazarii si meselor gratuite, astfel incat banii castigati de candidat sa poata fi economisiti integral. Hotelurile angajatoare sunt companii de calibru mare, branduri cunoscute international de 4 si 5* si care reprezinta un punct forte in CV-ul oricarui candidat.
Locatia si ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final.
Pentru detalii complete despre eveniment si procedura de inscriere, candidatii pot accesa acest link.

Ambele targuri sunt organizate pentru companii de renume, parteneri de traditie ai agentiei Banca de Joburi si la care au fost trimisi pana in prezent mii de candidati. Candidatii inscrisi la Targul de joburi pentru Vanzatori in Marea Britanie si Germania au sanse duble de reusita deoarece Banca de Joburi le ofera sansa sa participe gratuit si la Targul de joburi pentru Turism Grecia.

Participarea la targurile de joburi ofera candidatilor sanse maxime de succes in obtinerea unui job in strainatate. Rapid, simplu, eficient: 
– Ocazii multiple de reusita: fiecare candidat are sansa de a sustine interviuri nu cu unul, ci cu mai multi angajatori din cele 3 tari, fie direct in persoana, fie prin interviuri online
– Sprijin in redactarea CV-ului: consultantii nostri se asigura in prealabil ca CV-ul participantilor este structurat corect, pune in evidenta calitatile candidatilor si este actualizat la zi
– Informatii suplimentare: candidatii au sansa sa discute direct cu companiile din strainatate si sa le adreseze intrebari referitoare la post, atributii, precum si alte detalii
– Raspuns imediat: candidatii au sansa de a obtine postul pe loc
– Promovare continua: participantii la targurile noastre de joburi au acces la toate posturile scoase la concurs de catre Banca de Joburi pe durata anului 2014

La aceste doua evenimente sunt acceptati candidati din intreaga tara, cat si din Republica Moldova daca detin pasaport romanesc, cu varsta minima de 18 ani. Pentru informatii suplimentare despre targurile din luna Februarie 2014 si serviciile Banca de Joburi ne puteti contacta la numerele de telefon 0268 – 311 547/ 0368 412 996 si la adresa de mail info@bancadejoburi.ro.

Succes!!

Sursa: onlinestudent.ro

One thought on “Peste 500 de posturi disponibile in Marea Britanie, Germania sau Grecia (Banca de joburi)

 1. Buna ziua,

  Am gasit site-ul Dumneavoastra si am zis ca sa incerc pentru viitor. Sunt din Bucuresti, am 56 de ani, fac. de Psihologie-Sociologie cu specializare in Asistenta social. Poate la aceasta Banca de joburi am sa pot gasi un job la o familie de romani plecati in strainatate – Babysitter/Nanny.
  Tel: 0766877425
  Cu gratitudine,
  Maria Bucur

Tu ce parere ai
 1. (*)
 2. (*)
 3. (*)
 4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days