Ministerul Afacerilor Externe (DPRP) si Radio Trinitas: un parteneriat important in mediatizarea problemelor si initiativelor romanilor din diaspora

Comunitati de romani beneficiare: cele din Franta, Belgia, Germania, Italia si Spania, prin cele 4 episcopii si mitropolii ortodoxe care au facilitat accesul reporterilor Radio Trinitas.

Astazi, 16 octombrie 2014, un reporter al Radio Trinitas responsabil pentru activitatea cu romanii din diaspora va pleca intr-o vizita de lucru pentru perioada 16-21 octombrie 2014 in Belgia, Bruxelles.
Este ultima vizita realizata in cadrul proiectului Romani de langa Romani, finantat de Ministerul Afacerilor Externe -Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni ce are ca scop realizarea de reportaje culturale, sociale si religioase, deschiderea dialogului cu autoritatile, membrii comunitatilor si reprezentantii mass-media pentru intari rolul identitatii, culturale si lingvistice.

Pana in prezent, au fost atinsi indicatorii proiectului atat sub aspect calitativ cat si cantitativ, iar rezultatele masurate prin intermediul activitatii de monitorizare si evaluare dovedesc eficienta programului pentru romanii din diaspora.

Proiectul „ Romani de langa Romani” se va incheia in luna decembrie 2014 si este finantat cu aproape 80.000 de lei.

[Sursa stire: Manager proiect – Mihaela Moraras]

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days