Locuri de munca in strainatate: actualizate LA ZI

tjobs

Peste 160.000 de persoane isi gasesc anual un loc de munca folosind serviciile de recrutare Tjobs.ro. Locurile de munca sunt oferite de agentiile de recrutare acreditate si de angajatori. Pe langa locurile de munca vacante, pe Tjobs.ro aveti acces la informatii despre legislatia muncii din Romania si din strainatate, precum si la ultimele noutati din piata muncii.

banca de joburi

BANCA DE JOBURI este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in Brasov si cu experienta de 13 ani in domeniul resurselor umane. Banca de Joburi recruteaza candidati din toate localitatile din Romania, dispunand de o paleta larga de oferte de munca in strainatate.
Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania ofera consultanta si orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale pentru obtinerea permiselor de munca in tarile cu restrictii si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor lor de munca, oferind un serviciu de asistenta continua. De asemenea, dispunem de cele mai atragatoare programe de munca in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita restrictiilor de munca impuse de respectivele tari, precum ANGLIA, Germania, Italia.

2 thoughts on “Locuri de munca in strainatate: actualizate LA ZI

  1. Aceste societati sunt tzepe, deoarece Adrian Nastase prin HG850/2002 publicat in MO628 din 23 aug. 2002, scoate de sub controlul statului roman activitatea lor, deci nu au nici o obligatie fata de beneficiar, deci adio bani.

  2. Pe http://www.infomunca.ro gasiti in orice moment mii de joburi si zeci de mii de posturi disponibile in tara si strainatate. Avem locuri de munca in domenii precum: it, agricultura, turism, management, constructii, industrii si productie, medicina si sanatate etc. Daca vrei sa pleci in strainatate cu contract legal de munca, te asteptam pe Infomunca.ro (tel 0732739576, aplica@infomunca.ro)

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days