La multi ani, doamna Felicia Filip!

Felicia Filip2Vorbind despre doamna Felicia Filip, vorbim, inevitabil si despre regizorul Cristian Mihailescu si despre, poate, cea mai frumoasa si autentica poveste de dragoste din.. lumea vedetelor. A vedetelor adevarate.

Care sa fie secretul?

Incercam un raspuns timd: poate faptul ca sunt doi oameni de acealsi “calibru”: uman, sufletesc, profesional.. Doi oameni cu mult drag de viata si cu “stiinta” de a o trai magic impreuna: “Facem planuri sau savuram momentele de gratie. Ne povestim, suntem copii in adevaratul sens al cuvantului si parca nu ne mai ramane timp pentru noi. De fiecare data ne bucuram sa ne fim alaturi, unul altuia” (din interviul acordat replicahd.ro)

Vorbim, in egala masura, despre generozitatea si bucuria de a impartasi darurile cu care esti inzestrat, de a le cultiva, de a trai cu sens si cu pasiune. O pasiune pe care anii nu par sa o “atinga”.

Dar, vorbim si despre recunostinta fata de ceea ce iti este oferit: “Imi doresc sa inteleg intotdeauna ca tot ce ma inconjoara sunt daruri pe care Dumnezeu mi le ofera si ca fiecare pas pe care il fac este doar iubirea care mi se da, iar spectatorii, intalnirile cu publicul, cu fiecare necunoscut care ma recunoaste pe strada si imi spune ca stie ca iubesc viata si ajut copiii reprezinta, de fapt, oglinda in care pot sa ma privesc” (dintr-o declaratie pentru Agerpres).

Felicia FilipIntre cele mai frumoase interviuri acordate de soprana Felicia Filip:

Cu dragoste, de la Dumnezeu pentru muzica!

“Muzica incepe acolo unde sfarseste puterea cuvantului. Iata magia!”

“Nu port o mantie de diva; sunt un om normal care se dedica suta la suta scenei si publicului”

Sursa imagini: feliciafilip.ro

2 thoughts on “La multi ani, doamna Felicia Filip!

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days