IOANA PAVELESCU – “Locuiesc de 20 de ani la New York, dar sunt fericita cand sunt acasa, printre ai mei”

Ioana PavelescuPe Broadway

Sunt cetatean ame­­rican de 9 ani. Cand ma duc dincolo de Ocean, lo­cuiesc la New York. Din anul 2000 pana in 2002, am urmat cursurile de ac­torie pentru actori pro­­fesionisti de la fai­mosul “Lee Strassberg Insti­tute”. Am absol­vit cu calificativ ma­xim. Am avut profesori foar­­­te buni, printre ca­re si pe Anna Stras­sberg, ultima sotie a lui Lee Strassberg. Acolo a studiat si sublima Marilyn Monroe. La New York am jucat pe “Off Broadway” si la “Lin­coln Center”. Pe “Off Broad­way” se in­tampla cele mai in­te­re­sante spec­­­tacole de teatru. Acolo vezi tea­trul de avangarda. Re­gizori tineri, efer­ves­cen­ta artistica molip­si­toa­re, o energie exploziva, un climat anume, creat de profe­sio­na­lism ex­trem si pasiune seducatoare de teatru. Pe Broadway sunt musica­lu­ri si unele specta­cole cu mari vedete. In rest, lumea ac­torilor este la fel ca pretutindeni. Si totusi, dupa pa­re­rea mea, actorii americani au ceva in plus. Acest “ceva in plus” le vine de la faptul ca ei muncesc in­tr-un ritm nebun toata viata. Acolo, daca reusesti, esti pro­pulsat cu o forta care iti taie res­pi­ratia! Puterea pe care o capeti este ametitoare.

Silvia Kerim, Formula-As:  Acest du-te vino al tau dintre New York si Bucu­resti inseamna un rost in viata sau este, mai degraba, o fuga de sine? O neliniste sufle­teas­ca?

New York si Bucuresti sunt locurile mele de suflet si un dat al vietii mele. Ma implinesc in feluri diferite traind si acolo si aici. Nelinistita as fi daca unul din locurile astea nu ar mai exista.

Articolul integral: www.formula-as.ro

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days