Invitatie la ski in Arieseni, cu prietenii, intre OAMENI FAINI

Arieseni2Daca va place, distribuiti si .. fuga in Ardeal, la ski ca a venit si zapada! Facebook-ul il veti gasi in acelasi loc. Lasati-l si, macar pentru cateva zile, traiti mai frumos, mai curat, mai adevarat. Alaturi de oameni care o sa va mearga la suflet.

Multumim, Dorian Lungu!

“Voua, prietenilor mei, nu v-am cerut niciodata sa distribuiti vreo postare de-a mea, dar daca asta vi se pare o idee buna, atunci este prima data cand va rog sa cititi si sa DISTRIBUITI ceva scris de mine.
Uite d’aia o sa merg la ski in APUSENI, la ARIESENI, in aceasta iarna. Imi place sa skiez, sunt din Brasov si am partiile la o aruncatura de privire langa mine. Nu o sa fie nici ca in Austria unde merg an de an, dar iarna asta vreau sa fiu inconjurat de oameni in toata puterea cuvantului.

ArieseniVreau sa merg acolo si sa vizitez satele alea, sa stau alaturi de oamenii aia, sa le platesc camera in care o sa stau, lemnele cu care o sa ma incalzesc, afinata cu care o sa ii cinstesc si mancarea pe care o sa o mananc. Vreau sa tac si sa le ascult povestile, sa beau o tuica alaturi de ei. Vreau sa le arat ca si mie imi pasa de cei care sunt oameni cu mine si ca le apreciez munca de zi cu zi si caracterul, asa cum pot si cum cred ca este potrivit: oferindu-le de munca si rasplatindu-i corect. Pentru ca mie imi place asa si sunt sigur ca si lor. Stiu ca poate nu toti oamenii de acolo sunt la fel cu cei despre care vorbesc eu acum, insa consider ca aceasta initiativa cat se poate de corecta, trebuie sa demonstreze cat de oameni suntem, cat de romani mai suntem.
Haideti sa facem asta, noi aia “orasenii” sau nu, care avem un dram de zile libere, de bani si de sange de roman in noi. Vreau sa umplem cu prezenta noastra buna, casele, ulitele, partia de la Arieseni si toate cabanele din zona aia cu oameni frumosi.
Vreau sa iesim de pe nemernicul asta de facebook si sa aratam ca putem sa facem putin mai mult decat sa comentam si sa dam like si unlike.
Daca stim sa blamam guvernul si pe toti indiferentii, vreau sa ne demonstram noua in primul rand, ca stim sa oferim si recunostinta intr-un mod care sa nu ii lezeze pe mandrii de moti, ci din contra, sa ii faca sa se simta asa cum sunt ei: drepti si simpli.
Spun totul cat se poate de serios. Va invit la o vacanta pe care merita sa o oferiti altora 

[Dorian Lungu: brasovean, pasionat de ski, multe altele, dar in primul rand.. un om fain; daca vreti sa-l insotiti, va dam numarul de telefon de contact 😉

Bine de stiut: intr-o lume obsedata de promovare contra-cost, in care totul se vinde sau se cumpara – chiar opinii, recomandari, invitatii etc., precizam ca nu avem contract de promovare pentru zona mentionata, cu vreo agentie sau pensiune de acolo, iar Dorian a scris si recomanda.. cu sufletul, fara niciun fel de interes, din bucuria de a impartasi ce merita savurat cu oamenii dragi. ]

Info utile cazare Arieseni

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days