Indeplineste-ti visul de a trai la malul marii!

Ultimii ani arata ca oamenii incep sa devina tot mai interesati de adoptarea unui stil de viata sanatos. Acest lucru implica, in primul rand, ruperea de stresul cotidian si crearea unei vieti relaxante si placute. La acest fapt se gandesc tot mai multi din cei care decid sa se mute intr-o alta zona si implicit intr-o alta locuinta.

Acesta a fost si scopul ce a dus la realizarea unuia dintre cele mai impunatoare complexe rezidentiale din Constanta. Undeva, pe coasta Marii Negre se gasea de multa vreme un loc uitat de turisti si ignorat de cei ai locului, loc pe care reprezentantii proiectului santamariabay.ro l-au transformat intr-un mic paradis, care astazi surprinde prin stilul unic si detaliile deosebite.

Ce inseamna Santa Maria Bay?

Vilele de lux din Golful Santa Maria au fost realizate din pasiunea fata de mare si de stilul unic mediteranean impletit cu arhitectura siciliana. Intregul cartier ilustreaza o imagine deosebita pentru litoralul romanesc, prin opulenta unor vile fascinante rupte din peisajele aparte de pe coasta mediterneana.

Santa Maria Bay este mai mult decat o casa, reprezinta un stil de viata, care ii indeamna pe toti cei care pasesc in acest loc sa se lase purtati de aerul fascinant oferit de malul Marii Negre. Diminetile petrecute sub briza marii, cu vedere panoramica la unul din cele mai grandioase peisaje ale Romaniei si intr-un loc sofisticat rupt din poveste reprezinta visul fiecarei persoane si al fiecarei familii. El poate fi indeplinit, intrucat Santa Maria Bay este creat pentru tine.

Situat langa mare, aproape de centrul orasului Constanta, dar departe de agitatia statiunii Mamaia, complexul Santa Maria Bay reprezinta o locatie grozava atat pentru cei care vor sa faca o schimbare periodica in viata lor, cat si pentru cei care vor sa se mute definitiv intr-un loc linistit si special. Prin localizarea sa destul de ofertanta nu doar fata de mare, cat si in apropierea orasului, face destul de simplu accesul si la serviciu.

Cei interesati pot fi incantati sa afle ca Santa Maria Bay ofera posibilitatea inchirierii uneia dintre vilele de acolo pe o perioada lunga de timp, dar si vanzarea acesteia. Casele pot fi mobilate in functie de preferintele clientului, respectiv in conformitate cu stilul pe care il doreste, dar se gasesc si in varianta nemobilata la cerere.

Motivele care ar putea sa ii determine pe romani sa se orienteze catre acest loc fascinant sunt nenumarate. Aerul curat si decorul magnific oferit de marea ce se intinde de-a lungul golfului transforma acest complex intr-un colt de rai, care se remarca si prin linistea deosebita si stilul de viata al comunitatii. Oamenii care locuiesc in Golful Santa Maria au venit din aceleasi motive ca si tine, din dragostea fata de mare si din dorinta de a simti relaxarea si linistea traiului de zi cu zi.

Vilele Santa Maria Bay au fost concepute si construite astfel incat sa reziste generatii de-a intregul, pastrand si reflectand un stil deosebit pentru specificul tarii noastre – fapt ce marcheaza o investitie sigura in imobiliare.

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days