Festival de folclor internațional „Se întâlnește dor cu dor” (Madrid)

Federația Asociațiilor de Români din Spania (FEDROM) a organizat sâmbătă, 19 septembrie și duminică, 20 septembrie,  prima ediție a Festivalului de folclor internațional „Se întâlnește dor cu dor”, în Centrul Cultural La Jaramilla din Coslada (o localitate din apropierea Madridului cu o importantă comunitate românească) la care, au participat aproximativ 800 de persoane din Coslada dar și din localitățile apropiate.

ion creteanu

Maestrul Ion Creteanu

Deschiderea festivalului (coordonat de Ica Tomi), a fost efectuată de către Excelența Sa, domnul Ion Vâlcu – Ambasadorul României în Regatul Spaniei, Manuel Marin – consilier în cadrul departamentului de Participare Cetățenească, Educație și Cultură din primăria Coslada și Miguel Fonda Ștefănescu – președinte FEDROM.

Pe parcursul celor douăzile cât s-a desfășurat festivalul, cei prezenți au avut posibilitatea să viziteze o expoziție de artizanat – Ica Tomi și Eugenia Mateescu, ceramică și pictură -Nicoleta Kirilă Minca, precum și artă modernă – Elena Ninerică, și să participe la diverse momente artistice.

Zilele Festivalului de folclor internațional Se întâlnește dor cu dor” s-au încheiat în fiecare seară după orele 18:00, cu spectacole de muzică și divertisment.

Citeste continuarea aici.

One thought on “Festival de folclor internațional „Se întâlnește dor cu dor” (Madrid)

  1. Pingback: Festival de folclor internațional „Se întâlnește dor cu dor” (Madrid) | ROM.Press - Romanian News Agency

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days