Diplomatie si muzica internationala, initiativa romaneasca: Simona Miculescu

10 septembrie, sediul Natiunilor Unite, lansare CD: “Ambassadors Sing for Peace”

AfPO initiativa creativa si curajoasa pentru nivelul la care a fost generata, cel de ambasadori la ONU, a surprins melodios mediul international. Sefii misiunilor diplomatice din Cape Verde, Costa Rica, Nauru, Canada, Romania, au interpretat melodii al caror mesaj e usor de dedus, dar pare greu de infaptuit, cum ar fi: “Paix sur terre”, “What a wonderful world”, “Heal the world”, “I have a dream”.

 “Am vrut sa vorbim despre pace altfel decat prin discursurile noastre, despre care multi spun ca sunt plictisitoare”, declara initiatoarea proiectului, doamna Simona Miculescu. Fosta membra a trupei studentesti rock, Symbiosis, Simona Miculescu si-a redescoperit pasiunea pentru muzica in timp ce a cantat cu colegii in Irak. Intrebata “pe cand un concert live in sala Adunarii Generale”, diplomatul roman n-a spus nu, dar a continuat: “suntem cam sfiosi”.

Proiectul este sponsorizat de Friendship Ambassadors Foundation, parte a aniversarii de 40 de ani si Institutul SAE, iar CD-ul este disponibil la UN Bookstore, pe iTunes, Amazon si alte retele digitale si de vanzari online. Veniturile vor fi donate in scopuri caritabile.

Sursa: UN News Centre

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days