De ce Case Mexi pentru o casă pe structură metalică?

Vreți să vă construiți o casă pe structură metalică deoarece ați auzit că are multiple avantaje? Alegeți Case Mexi pentru a v-o construi. De ce? Fiindcă Case Mexi, divizia grupului Mexi, vă oferă un concept unic și calitate superioară. Dar asta nu e tot.

Veți avea parte de confort și siguranță, la prețuri avantajoase. Case Mexi vă oferă posibilitatea de a vă bucura de case pe structură metalică, în rate, simplu și rapid, fără avans, cu creditare la 30 de ani.

Compania produce structuri metalice ușoare pentru diverse utilizări, dându-vă posibilitatea să vă bucurați de casa voastră de vis în doar 3 luni.

Structurile metalice ale caselor Mexi sunt realizate cu tehnologie de ultimă generație, din profile de tip C, Z, U din oţel dublu zincat 275 g de 80-300 mm cu grosimea de 1 – 3,5 mm având o rezistenţă deosebită şi o stabilitate ridicată. Acest lucru vă permite să vă bucurați într-un timp cât mai scurt de o casă de o calitate excepțională, rezistentă din punct de vedere seismic.

Casă pe structură metalică, casă cu garanție pe viață

Echipa Mexi, o echipă tânără şi dinamică, formată din oameni înalt calificaţi cu experienţă vastă în domeniul construcţiilor, construiește case pe structură metalică uşoară, oferind astfel soluţii durabile și rezistente la un preţ accesibil.

Casa este un vis pe care orice persoană vrea să-l vadă cu ochii cât mai repede. Mexi face acest lucru posibil mai repede decât v-ați așteptat.

Echipa sa răspunde cu profesionalism la cerinţele din ce în ce mai diversificate ale partenerilor săi, fiind într-un proces permanent de perfecţionare şi colaborând îndeaproape cu arhitecţi, designeri şi ingineri.

De îndată ce veți lua decizia de a colabora cu această firmă, veți avea ocazia de a vă alege din diverse proiect de casă pe cel potrivit pentru nevoile dvs. Puteți să vă alegeți o casă parter, o casă cu mansardă, cu etaj, cu suprafața sub 120 m pătrați, între 120-160 metri pătrați sau peste 160 metri pătrați.

Indiferent de proiectul ales, trebuie să știți că la final vă veți putea bucura de o casă care va deveni treptat un adevărat cămin pentru familia dvs.

Nu va trebui să vă preocupați de nimic, deoarece Case Mexi va veni în sprijinul dvs. cu o gamă variată de produse. Vă va construi o casă modernă, o casă cum vă doriți. Vă va oferi un proiect de casă la cheie pentru ca dvs. să nu vă gândiți decât la momentul mutării în casa de vis.

O casă Mexi pe structură metalică este alegerea ideală pentru a scăpa de spațiul mic și destul de incomod de la bloc.

Acum aveți ocazia de a vă construi o casă ieftină, care să se muleze perfect pe dorințele și cerințele dvs.

În plus, proiectele de case moderne sunt produse în regie proprie, în România, ceea ce face posibilă eliminarea oricărui adaos suplimentar sau a taxelor de transport intern sau extern. Din acest motiv, compania își permite să vă ofere case mai ieftine, cu un preț accesibil pentru orice buzunar.

Așadar, nu mai stați pe gânduri. Intrați pe CaseMexi.ro și luați legătura cu reprezentanții acestei companii pentru a afla mai multe detalii despre cum puteți ajunge fericiții proprietari ai unei case construite de la zero pe baza unor tehnologii inovatoare.

Reprezentanții companiei vă vor oferi răspunsul potrivit în funcție de necesitățile dvs.

Constructorii săi vă vor construi o casă care vă oferi șansa de a economisi încă din prima zi în care veți locui în ea.

Trăim vremuri deloc ușoare, iar fiecare leu economisit contează. Cum de altfel contează și timpul de execuție redus al casei, și coeficientul termic superior, și izolarea fonică foarte bună, suprafețele utile mai mari, pereții perfect drepți, rezistența sporită la cutremur, lipsa risipei de materiale, posibilitatea de montare a structurilor metalice în orice anotimp, fundația redusă, raportul calitate/preț.

Totul contează în aceste vremuri, iar Mexi vă oferă toate aceste lucruri. Prin urmare, este de la sine înțeles de ce merită apelat la această companie pentru o casă pe structură metalică.

Bucurați-vă de un proiect realist, atât din punct de vedere arhitectural, cât și al costurilor ulterioare de ridicare a construcției. Nimic nu este mai important decât o casă care se transformă treptat într-un cămin perfect pentru membrii familiei.

Alegeți Case Mexi pentru o casă așa cum de foarte mult timp v-ați dorit!

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days