Bun venit… acasa!

vara2

romaninlume.info.ro este locul in care vei gasi un punct de sprijin in lumea in care ai inceput o alta viata, continuand sa fii tu insuti. Esti (un) roman in lume, iar noi incercam sa iti oferim reperele de care ai nevoie. romaninlume.info.ro este continuarea cunoscutului proiect “Roman in Lume”, lansat in Spania in 2001. Prin noua echipa, ce include specialisti in diverse domenii, poti acum solicita si primi consultanta online, completand formularele de contact sau trimitand un mesaj pe adresa: romaninlume.info@gmail.com.

De asemenea, promovam proiecte culturale romanesti in strainatate, produse romanestioferte turistice in Romania, dar si povestile de viata si de succes ale “Romancelor in lume”. Ale romancelor, pentru ca despre romani, la modul general, vorbim tot timpul. Incercam sa iti aducem mai aproape Romania care iti place, de care iti este dor, de care esti mandru.

Rubrica “Mica publicitate” iti permite sa comunici rapid si eficient in cadrul comunitatii. Anunturile de mica publicitate vor fi publicate gratuit timp de o luna. Pentru alte informatii, acceseaza rubrica de informatii utile. Ce nu gasesti, intreaba-ne! Nu ezita sa ne trimiti sugestii in legatura cu alte lucruri care te intereseaza! Impreuna cu partenerii si consultantii nostri, suntem la dispozitia ta.

Noi suntem „Roman in Lume”, in continuare alaturi de tine, asa cum se intampla din 2001.

[Foto: Adrian Petrisor – www.adrianpetrisor.ro, C.Patrascan, www.turismverde.ro si Alina Murgu]