Arhitectul Dan Hanganu deschide noul sezon al emisiunii “Romani de succes”, la ProTv International

Sambata, 1 februarie, de la ora 17:15 romanii din intreaga lume vor cunoaste un adevarat model de succes, un roman care ii va face mandri pe cei ce vor urmari ProTv International.
Noul sezon al emisiunii “Romani de succes” debuteaza cu o editie dedicata arhitectului Dan Hanganu, pe care echipa ProTv International l-a intervievat chiar in Canada, unde s-a stabilit din 1970.
dan hanganuLaureat cu Prix D’Excellence al Ordinului Arhitectilor din Quebec, premiat in 1994 pentru Muzeul de Arheologie si Istorie de la Pointe-a-Calliere din Old Montreal cu Medalia de excelenta Award for Architecture conferita de Guvernatorul General al Quebecului, decorat cu medalia Institutului Regal de Arhitectura al Canadei arhitectul roman a proiectat si realizat un numar de cladiri importante din Quebec. Proiectele şi lucrările sale vizează atât ansambluri de locuinţe, clădiri de birouri, hoteluri, complexe universitare, imobile cu destinaţii culturale (săli de spectacole, muzee) precum şi biserici.
Telespectatorii ProTv International vor avea ocazia sa urmareasca un interviu deosebit cu un roman care are peste 50 de premii pentru proiecte de arhitectură, iar recunoaşterea sa profesională este confirmată prin multe titluri şi distincţii de merit si care spune despre el ca este “cetatean al lumii”.
El va vorbi la ProTv International, sambata de la ora 17:15 si despre bogata experienţă academică la universităţile canadiene din Montreal, Toronto, Quebec, Calgary, dar şi la universităţi din SUA, Mexic, Argentina, Chile, Columbia sau la şcolile de arhitectură din Rennes (Franţa) şi Jinan (China), dar si despre cum si-a ales meseria de arhitect…din intamplare.

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days