Angela noastra da stralucire copertei Gramophone din iunie

Angela Gheorghiu“A noastra”, nu numai pentru satisfactia cu care ne revendicam valorile.

“A noastra” si pentru ca e o romanca pe care originea nu o incomodeaza. Dimpotriva. Semn ca, atunci cand esti valoros, nu te incomodeaza nici macar.. invidia pe care o starnesti.

Remarcabila prin frumusetea si talentul cu care a fost harazita, e irezistibila cand e si mai romanca, interpretand melodii din repertoriul muzicii populare romanesti.

„Gramophone” este una dintre cele mai importante reviste de muzica clasica din lume, fiind publicata la Londra din 1923. Reprezinta o autoritate in domeniu prin cronicile de specialitate exceptionale.

Angela Gheorghiu se afla intre cele 25 de personalitati mondiale care au avut un rol decisiv in promovarea si dezvoltarea muzicii clasice pe plan international (gramophone.co.uk).

Anul trecut, prestigioasa revista a scris un articol extrem de laudativ despre albumul de colinde pe care soprana l-a lansat.

O „experienta frapanta”, sunt cuvintele prin care a caracterizat in decembrie jurnalistul Jon Tolansky auditia albumului, subliniind calitatea artistica deosebita, dar si emotia transmise prin colindele special orchestrate pentru vocea celebrei soprane. Alaturi de elogiul care a fost adus interpretarii Angelei Gheorghiu si aranjamentelor orchestrale, a fost mentionata si Orchestra Nationala Radio dirijata de Tiberiu Soare, a carei interpretare a fost considerata splendida.

[Sursa: ro.celebrity.yahoo.com]

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days