Agenția interactivă REEA a lansat al șaptelea eBook realizat integral de specialiștii săi, intitulat ”Alfabetul jucăuș”

Ce faci cu 5 lei? Cel mai des, scapi de ei în primele ore ale dimineții, la o cafea. Poți să te gândești să renunți astăzi la o cafea, pentru a-i cumpăra o carte copilului tău? Reea a lansat un eBook extrem de atractiv pentru cei mici, disponibil exclusiv pe tabletă. Îl puteți descărca aici: https://itunes.apple.com/us/book/alfabetul-jucaus/id779385770?mt=11

coperta”Alfabetul jucăuș” este o cărticică menită să îi introducă pe copilași în lumea fascinantă a literelor. Ea este destinată atât copiilor din clasa I, cât și celor mai mici, care doresc să învețe alfabetul. În peste 80 de pagini, prichindeii au multiple posibilități de a învăța cu spor, dar mai ales cu plăcere tainele scrisului și cititului. Cartea începe cu ”Povestea alfabetului”, a cărei autoarea este Alina Nelega, transpusă în imagini amuzante, care îi determină pe copii să rețină mai ușor literele. Apoi, cei mici pot auzi pronunția literelor și pot vedea, printr-o animație, cum se scrie fiecare literă. Ei pot de asemenea, colora literele preferate. Cartea conține și câteva joculețe: unul de memorie, două puzzle-uri și un joc de răzuit, prin care copii pot descoperi un animal sau un obiect a cărui denumire începe cu o anumită literă, pe care trebuie să o recunoască.

Compania REEA se numără printre primii publisheri de cărți interactive din România. Specialiștii agenției interactive – www.reea.net – au mai publicat pe iBookstore în acest an, alte 6 cărți pentru copii, toate gratuite. Este vorba despre: „Păpădii”, “Povestea cu mama, tata, Mircea și ursul polar”, tradusă și în engleză, și povestea „Tuș”, acestea fiind scrise de Mediana Stan. Au urmat apoi “Prima mea carte interactivă despre Insecte” și ”Cărticica mea cu numere”

Link-urile unde puteți găsi cărțile:
„Păpădii”
https://itunes.apple.com/ro/book/papadii/id629947684?mt=11
“Povestea cu mama, tata, Mircea și ursul polar”
https://itunes.apple.com/ro/book/o-poveste-cu-mama-tata-mircea/id633394392?mt=11
“Povestea cu mama, tata, Mircea și ursul polar” – engleză
https://itunes.apple.com/ro/book/story-mom-dad-little-mircea/id633392541?mt=11
„Tuș”
https://itunes.apple.com/ro/book/tus/id645888960?mt=11
“Prima mea carte interactivă despre Insecte”
https://itunes.apple.com/ro/book/prima-mea-carte-interactiva/id663318655?mt=11
”Cărticica mea cu numere”
https://itunes.apple.com/no/book/carticica-mea-cu-numere/id703321262?mt=11

Comunicarea este din ce în ce mai dependentă de mediul digital, iar în contextul publicării celor cinci cărți pentru iPad, REEA a făcut considerabil pași spre alfabetizarea digitală, al cărei beneficiu major este interactivitatea.
REEA este o agenție web interactivă cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa vest-europeană, nord-americană, asiatică și australiană. În timp, REEA a reușit să dezvolte relații de succes cu agenții de publicitate și PR cu renume internațional.
Portofoliul REEA cuprinde dezvoltarea de aplicații internet şi intranet, mentenanță și hosting, servicii de identitate vizuală, dezvoltare software, copywriting, conţinut multimedia şi interactive media, design pentru print.

Tu ce parere ai
  1. (*)
  2. (*)
  3. (*)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days